routebeschrijving

Klik hier voor een kaart en om de route te berekenen
 

Met de auto

Neem vanaf de A28 afslag Zwolle-Zuid. Dat is de eerste afslag direct na de IJsselbrug komend vanuit het Westen en de laatste afslag komend vanuit richting Meppel.

Als je vanaf de IJsselbrug komt beneden rechts aanhouden (vanuit richting Meppel de rotonde voor ¾ nemen) en zo kom je op de IJsselallee (dubbelbaans). Deze volg je over een afstand van ca 4,2 km (je bent dan bij het tweede stoplicht na het passeren van de tunnel onder de spoorlijn). Bij dit stoplicht rechtsaf.
 Na 650 m en nadat je een rotonde bent gepasseerd kom je weer bij een stoplicht en daar ga je links af (Nieuwe Deventerstraatweg).
Na 300 m neem je de eerste straat links (Radenlaan). Na ca 400 m (waarin 2 scherpe bochten) ga je over een bruggetje wat je ziet aan de witte leuning aan beide kanten van de straat. De Hoefslagmate is de straat direct rechts na het bruggetje en het centrum “Pannananda” is op nummer 44.

Je wordt verzocht de auto te parkeren op het parkeerterreintje tegenover nr 38.


Met de fiets vanaf stad Zwolle

Je gaat door het tunneltje onder het spoor op de plaats waar de Deventerstraatweg en de Hortensiastraat samenkomen. Volg het fietspad langs het spoor tot je via een flauwe bocht naar links op de Nieuwe Deventerweg komt. Na 700 m en 200m voor het stoplicht steek je over en ga dan op het fietspad aan de linkerkant van de straat rijden. Bij het stoplicht steek je over en na 300 m sla je links af de Radenlaan in. Na 400m (waarin 2 scherpe bochten) ga je over een bruggetje, wat je ziet aan een witte leuning aan beide kanten van de straat. De Hoefslagmate is direct rechts na dit bruggetje.

Het centrum “Pannananda” is op nummer 44.